Background

Pyydä kilpailukykyinen tarjouksemme

Meidän kanssa onnistut 100% varmasti.

Räätälöity ratkaisu

Teemme kattosi huoltotoimenpiteet ilmaisen suunnittelukäynnin yhteydessä, jossa saat tarjouksemme katolle järkevistä huoltotoimenpiteistä. Hintamme on aina edullinen.

Nopea ja siisti työmies

Katon huoltotöissä, ratkaisee ammattitaito. Työmiehemme ovat kokeneita kattoalan ammattilaisia. Emme roskaa ja tiedät aina hyvin mitä ollaan tekemässä, milloin ja kuinka pitkään.

hyvä asiakaspalvelu

99% asiakkaistamme suosittelisi palvelujamme ystäväperheelleen. Meille on tärkeää, että tilaajana tiedät mistä maksat ja saat itsellesi, katollesi ja kiinteistöllesi ensiluokkaista palvelua. 

kuinka tilaat katollesi huollon?

 • ota yhteyttä

  Ota yhteyttä ja varaa ilmainen kattoasiantuntijan tarkastus. Voit lähettää meille alla olevalla lomakkeella tietosi, jolloin soitamme teille ja voimme jutella kohteestanne, tai voit otta yhteyttä puhelimitse suoraan meille. 040 771 2869

 • ilmainen tarkastus

  Tutkimme paikanpäällä kattonne kunnon ja ehdotamme tarvittavia toimenpiteitä. Annanmme teille tarjouksemme toimenpiteiden suorituksesta, ja kerromme vapaista ajankohdista toimenpiteiden suorittamiseksi. Emme painosta, tai vaadi tilauksen tekemistä heti paikanpäällä. Saat rauhassa miettiä ja vertaille tarjouksia, näin halutessasi.

 • tilaus

  Kun päätät valita meidät, sovimme kirjallisesti tehtävistä toimenpiteistä, sekä kokonaistöiden hinnasta. 

 • tyytyväisyystakuu

  Annamme työllemme tyytyväisyystakuun, jonka vuoksi voit turvallisesti valita meidät kattosi huoltotöiden tekijäksi.