mineriittikaton pesu ja huolto

Screenshot


Mineriittikaton pesu

Mineriittikaton pesu on helppo tapa pitää kattopinta puhtaana ja estää kiusallisen sammaleen leviäminen katolla. Mineriittikaton pesussa pitää kuitenkin ottaa huomioon muutama seikka, jotta kattoa ei pilaa pesu-urakkaa suorittaessa. Mineriittikaton sirotemainen pinta särkyy helposti jos sitä pestään liian kovalla paineella, tai väärillä pesuaineilla.

Mineriittikaton  pesussa on tärkeää, että katon sirotepinta pysyy ehjänä. Työssä ei saa käyttää apuvälineenä esimerkiksi teräsharjaa. Ennen kattopinnan pesua kannattaa katto harjata puhtaaksi kaikesta mahdollisesta roskasta mitä katoilla yleensä esiintyy. Harjauksen ansiosta nähdään helposti, mitkä katon kohdat ovat kunnossa mitkä osa-alueet kaipaavat huoltotoimenpiteitä, vaikkapa paikkausta.

pyydä tarjous
Screenshot

Mineriittikaton pinnoitus

Mineriittikaton pinnoitus on ammattilaisen työtä!

Tasakattoisille mineriittikatoille tehdään usein mineriittikaton pinnoitus. Siinä koko kattopinta pinnoitetaan ja vesieristetään uudelleen. Tarkastamme  läpiviennit, halkeamat ja etsimme mahdolliset vuotokohdat ja paikkaamme ne vahvikekankaalla. Tällä menetelmällä saadaan katolle vahva vesitiivis pinta, joka suojaa haitalliselta uv-säteilyltä ja on myös joustava ja kestää erilaisia sääolosuhteita. pyydä tarjous mineriittikaton pinnoituksesta?

peltikaton pesu on ammatilaisen hommaa!

 

Sammaleen poisto ja suojakäsittely

Hoitamaton kattopinta on riskitekijä koko katon toimivuuden kannalta. Jos katolle on päässyt kasvamaan sammalta ja muuta kasvillisuutta, on se syytä poistaa sieltä asiantuntevan ammattilaisen avulla. Säännöllinen puhdistus ja huoltotoimenpide pitää katon toimivana ja puhtaana ja vedenpitävänä. Mineriittikaton pesun jälkeen sen pintaan levitetään sammaltuhoainetta, joka estää sammaleen ja muiden haitallisten kasvustojen uudelleen kasvun. Käsittelyaine on biohajoavaa ja se jätetään katolle ruiskutuksen jälkeen. Tämä menetelmä on hyvä toistaa esimerkiksi 2 vuoden välein.

Pyydä tarjous?

Pyydä ilmainen asiantuntijan tarjous kohteestasi 

pyydä tarjous