Varför Oss?

KVALITET!

Alla våra anställda är yrkesmässigt erfarna. För oss är det viktigt att arbetet utförs kvalitetsmässigt och att slutresultatet blir hållbart.

EFFEKTIVT

Effektivitet och bra kvalitet är våran fördel.

FÖRMÅNLIGT

Du får ett prisförslag baserat på takets kvadratmeter och utformning. Begär en gratis offertförfrågan på ditt objekt!

Screenshot

Startar nu!

OFFERTFÖRFRÅGAN

tjänster

TVÄTT OCH MÅLNING AV YTTERTAK

Vi tvättar och målar plåt-, tegel- och minerittak. Efter utfört arbete kommer ditt tak att se nytt ut och livslängden kommer öka

TAKUNDERHÅLL

Vi reparerar yttertakes gerings takfotVi reparerar läckage från tovader plåtter och yttertaket. I samband med taktvätt och takmålning görs ovanstående underhåll.

INSTALLATION AV STUP- OCH HÄNGRÄNNOR SAMT SKYDDSUTRUSTNING FÖR TAK

Vi använder produkter från Finlands ledande tillverkare av stup- och hängrännor. Till skyddsutrustning för tak installerar vi vägg- och takstege, snörasskydd och takbro Även resning skena och rykskydder.

JFASADMÅLNING

Målning av fasaden förbättrar husets utseende och förlänger dess livslängd. Med rätt produkter och metoder får du en hållbar yta för flera år framåt.

RENOVERING OCH MÅLNING AV TRAPPHUS

Vi renoverar och målar trapphus till privatpersoner och till bostadsrättsföreningar.

SNÖSKOTTNING

Vi tar hand om snöskottning med lämplig utrustning till privatpersoner och till bostadsrättsföreningar. Genom att tidigt boka snöskottning av oss, sparar ni pengar och ser till att tjänsten finns tillgänglig när det behövs.

Kontakta oss 

offertförfrågan